Cavalliero rideudstyr, ridehjelme og ridetøj

Vi er HorseLux forhandler af hestefoder – Det bedste valg for din hest

Hos Kitt og Ko er vi stolte over at være autoriserede forhandlere af HorseLux. Med dette fodermærke er du garanteret kvalitetsprodukter, der er skabt med omtanke for din hests ernæringsmæssige behov og trivsel.

Vores sortiment omfatter også et bredt udvalg af tilbehør og plejeprodukter, der sikrer, at din hest får den bedste pleje og opmærksomhed.

HorseLux er danskproduceret med fokus på høj kvalitet, designet til at opfylde hestens ernæringsbehov gennem hele dens liv. Foderet er rigt på organiske mineraler og coatede vitaminer, sikrer optimal optagelse og indeholder en blanding af fibre i både struktureret og pilleform for at fremme hestens sundhed. Derudover tilbyder HorseLux en serie af koncentrerede tilskudsprodukter, der møder særlige behov med små doser.

Mange hesteejere er begejstrede for produkterne, især i forbindelse med en forbedring af hestens pelskvalitet og generelle sundhed.

Oplev vores sortiment af HorseLux produkter – f.eks. Easy og Grow

Er du på jagt efter det bedste dyrefoder og udstyr til din hest? Hos KittogKo, specialiseret i dyrefoder og udstyr, har vi alt, hvad du behøver for at sikre din hests sundhed og velvære.
Vi tilbyder bl.a. hestefoder, tilskudsprodukter samt vitaminer og mineraler.

Det kan f.eks. være HorseLux produkter som:

Vores butik byder på mange produkter til din hest fra de bedste producenter på markedet.
Du vil derfor bl.a. også kunne købe produkter fra St. Hippolyt, Nordic Horse, Aveve, Brogaarden m.fl.

Er du på jagt efter gode tilbud og kampagner på nogle af mærkerne i vores sortiment?
Så kan vi anbefale dig at følge med på Facebook. hvor vi jævnligt slår disse op. Her vil du også kunne få et nærmere indblik i, hvem vi er og hvordan vi kan hjælpe dig og din hest.

Hyggelig landhandel med personlig rådgivning og ekstra forkælelse til din hest

Når du handler hos os, får du ikke kun adgang til vores omfattende sortiment af HorseLux produkter, men også personlig rådgivning fra vores erfarne veterinærsygeplejerske. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål, give dig professionel vejledning og hjælpe dig med at finde de bedste produkter til din hests specifikke behov.

Skal din hest have en ekstraordinær julemåned? Så sammensætter vi også en hyggelig pakkekalender til heste. For 500 kr. får du 24 nøje udvalgte overraskelser, pakket ind og klar til at forkæle din hest hver dag op til jul.

Cavalliero rideudstyr og hjelme

Interesseret i at høre mere eller afgive bestilling på HorseLux hestefoder?

Giv din hest det bedste med HorseLux produkter fra vores Landhandel. Ring til os i dag på tlf. 31 38 37 27 eller skriv til os via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.
Du bliver altid mødt af venlige medarbejdere, som gør deres bedste for at du og dit kæledyr får det bedste.