Cavalliero rideudstyr, ridehjelme og ridetøj

Nordic Horse forhandler af hestefoder – Stort udvalg af dyrefoder og udstyr til din hest

I vores landhandel, Kitt og Ko, sælger vi alt det, din hest har brug for. Med et team der er stærkt passionerede for heste og andre dyr, vil du opleve et helt særligt engagement hos os. I butikken møder du bl.a. Kitt Funk Vase, som er uddannet veterinærsygeplejerske og har mere end 20 års erfaring indenfor området. For dig og din hest betyder det, at I får den bedste rådgivning med et stort fagligt fokus. Så er du på udkig efter kvalitetsdyrefoder og udstyr til din hest, er du kommet til det rette sted. Vi forstår behovene hos heste, ligesom vores sortiment er skræddersyet til at imødekomme dem.

Køb Nordic Horse Classic og Nordic Horse vitaminer hos Kitt og Ko

At holde hest kræver særlig pleje og opmærksomhed. Derfor er vi også stolt forhandler af Nordic Horse, da vi ved at de kun leverer kvalitetsprodukter.
Vores sortiment af Nordic Horse produkter er stort, for at sikre, at din hest får den bedst mulige pleje og ernæring.

Derfor tæller vores udvalg indenfor Nordic Horse bl.a.

Hos os kan du bl.a. købe ALLE produkter fra Nordic Horse bla:

I vores sortiment finder du en masse andre gode mærker til din hest. Heriblandt HorseLux, St. Hippolyt, Aveve, Brogaarden m.fl.

En landhandel med ekspertrådgivning, klubaftner, gode rabatter og lokal leveringsservice

Hos os bliver du ikke kun betjent af erfarne fagfolk inden for veterinærpleje.
Vi afholder nemlig også jævnligt hyggelige klubaftner.

Her kan hesteinteresserede, der f.eks. er i en klub, samles til et arrangement i vores lokaler. Arrangementerne afholdes typisk kl. 19 og stables på benene ved minimum 10 deltagere.

Her vil der blive serveret lidt kage og kaffe. Der fokuseres på bestemte temaer vedr. hesten i løbet af arrangementet. Endnu en fordel ved disse arrangementer er, at deltagerne kan få procenter på deres køb hos butikken. Ønsker du at arrangere en klubaften eller har spørgsmål om kommende begivenheder, er du velkommen til at kontakte os.

Du finder os i Nørre Aaby på Fyn. Men vi ved også, at det for nogle kan være lidt af en opgave at skulle transportere større mængder foder m.m. hjem. Derfor tilbyder vi også en lokal leveringsservice, så du kan få foder og udstyr direkte hjem til dig.

Cavalliero rideudstyr og hjelme

Ønsker du et godt Nordic Horse tilbud – Kontakt os i dag for at få hjælp

Skal din hest forkæles med de lækre produkter fra Nordic Horse? Så er du altid velkommen til at komme forbi butikken og høre mere. Vi står til rådighed for en snak i telefonen på 31 38 37 27. Du kan også altid sende os en mail eller skrive til os igennem formularen her. Så vejleder vi dig til den helt rette kostsammensætning til din hest.