Arion kattemad

ARION kattefoder

ARION kattefoder har været på markedet i over 40 år, og det giver selvfølgelig rigtig mange års ekspertise. ARIONs ingredienser er 100 % naturlige og 100 % glutenfri. Kattefoderet indeholder ikke nogen former for konserveringsmidler, farvestoffer, smagsstoffer eller andre tilsætningsstoffer. Hver 7. pose, du køber hos os, er gratis!

Vi giver ARION smagsgaranti hos Kitt og Ko i Nørre Aaby

Hos Kitt og Ko tilbyder vi, at hvis din kat ikke kan lide den smagsvariant, kan du få den byttet til en ny. Du skal blot fremvise din købsbon som bevis på, at den er købt hos os, og der må højst må være brugt en fjerdedel af posens indhold. Så husk at medbringe din pose, når du kommer for at få byttet

Det er tanken bag ARIONS, at produkterne kun indeholder kvalitetsråvarer, som minimerer risikoen for allergi og sikrer en høj optagelighed.

 

Arion kattefoder og kattemad hos Kitt og Ko

Vi har ARION kattefoder i alle fodervarianter på hylderne

Kitt og Ko i Nørre Aaby er Vestfyns største dyrefoderbutik. Vi har samtlige ARION foder- og smagsvarianter på hylderne. Kom ind i butikken og få personlig rådgivning omkring valg af  ARION foder til netop din kat ud fra din kats alder, størrelse, smag og smag.

Med venlig hilsen
Kitt og Jesper