ARION hundefoder

ARION hundefoder har været på markedet i over 40 år, og det medfører selvfølgelig mange års ekspertise. ARION er et af markedets allerældste mærker af hundefoder. ARION sælges over hele Europa og virksomheden bryster sig af at ingredienserne er 100 % naturlige og 100 % glutenfri. Hundefoderet indeholder således ikke nogen konserveringsmidler, farvestoffer, smagsstoffer eller andre tilsætningsstoffer. Hver 7. pose, du køber hos os, er gratis!

Vi giver ARION smagsgaranti hos Kitt og Ko i Nørre Aaby

Med ARIONs smagsgaranti tilbyder vi, at hvis din hund ikke kan lide den smagsvariant, du har købt, så kan du få den byttet til en ny. Det eneste krav er, at du fremviser din købsbon, og at der højst må være brugt en fjerdedel af posens indhold. Så husk at medbringe din pose, når du kommer og får byttet hos os i Kitt og Ko.

Det er tanken bag ARIONS produkter, at de kun skal indeholde kvalitetsråvarer, som sikrer en høj optagelighed og minimerer risikoen for allergi.

 

Vi har ARION hundefoder i samtlige fodervarianter på hylderne

Kitt og Ko i Nørre Aaby er Vestfyns største dyrefoderbutik. Vi har samtlige foder- og smagsvarianter på hylderne i butikken. Kom ind og få personlig rådgivning omkring valg af variant til netop din hund ud fra din hunds alder, størrelse, behov og smag.

Med venlig hilsen
Kitt og Jesper